Home Berita UTiMAS NOTIS PERTAMA MENGHADIRI MESYUARAT AGONG DWI-TAHUNAN KE-5 UTiMAS
NOTIS PERTAMA MENGHADIRI MESYUARAT AGONG DWI-TAHUNAN KE-5 UTiMAS PDF Print E-mail

YBhg. Dato’ Sri/Datin Sri/Datuk/Datin/Prof./Prof. Madya/Tuan/Puan

Ahli-ahli UTiMAS

NOTIS  PERTAMA MENGHADIRI MESYUARAT AGONG DWI-TAHUNAN KE- 5 UTiMAS

Merujuk  kepada perkara di atas, adalah dimaklumkan bahawa Persatuan Akademik Universiti Teknologi MARA (UTiMAS) akan mengadakan Mesyuarat Agong Dwi-Tahunan Ke- 5 pada:

Tarikh :         29 November 2012

Hari       :         Khamis

Masa     :         2:30 - 5:15  Petang

Tempat :         Auditorium Akademi Pengajian Bahasa, UiTM Shah Alam

Berhubung dengan perkara di atas, sukacita dimaklumkan  bahawa  EXCO Persatuan Akademik Universiti Teknologi MARA (UTiMAS) berterima kasih sekiranya  YBhg. Dato’ Sri/Datin Sri/Datuk/Datin/Prof./Prof. Madya/Tuan/Puan dapat menghadiri Mesyuarat Agong tersebut.

Kehadiran setiap ahli amat penting dan sangat diharapkan untuk menjayakan Mesyuarat Agong ini dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian, wassalam

Yang menjalankan tugas